VarauspalveluTervetuloa varaamaan Heinolan kaupungin venepaikkoja sähköiseen varauspalveluun!


Sähköisen varauspalvelun kautta voit varata Heinolan kaupungin venepaikkoja sekä hallinnoida omia varauksiasi. Voit asioida palvelussa silloin kuin sinulle itsellesi sopii. Venepaikkoja voi selata palvelussa ilman kirjautumista.

Venepaikan varaaminen edellyttää palveluun rekisteröitymistä ja kirjautumista. Uusi käyttäjätunnus luodaan oikeassa yläreunassa olevan ”Kirjaudu sisään” -valinnan kautta tai Omat varauksesi -kohdan alta klikkaamalla Kirjaudu. Käyttäjätunnuksen tekeminen edellyttää tunnistautumista mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla.

Entiset venepaikka-asiakkaat voivat uusia edellisen kauden varauksensa keväisin. Uudelleenvarausaika veneilykauden asiakkaille päättyy 31.3.

Uudet asiakkaat voivat tehdä uusia varauksia 1.1. alkaen.


Varauksia voi tehdä ja maksaa verkkomaksuna tässä varauspalvelussa. Mikäli olet yritys- tai yhdistysasiakas tai sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit varata ja maksaa venepaikan kaupungin kassapalvelupisteessä Rauhankatu 3, I krs. Laitureiden portin avaimen saa kassapalvelupisteestä. Palvelupiste on avoinna arkipäivisin klo 9-15. Varauksen voi maksaa käteisellä tai pankkikortilla.
Jos sinulla ei ole mahdollisuutta asioida kassapalvelupisteessä esim. pitkien etäisyyksien vuoksi, ota tällöin yhteys kassapalvelupisteen asiakaspalveluun arkipäivisin klo 9-15, puh. 044 587 1457.


Omat varaukseni

Jos sinulla on jo varauksia, näet ne kirjauduttuasi.

Kirjaudu sisään nähdäksesi omat varauksesi ja uusiaksesi niitä.