VarauspalveluTervetuloa varaamaan Heinolan kaupungin venepaikkoja sähköiseen varauspalveluun!


Sähköisen varauspalvelun kautta voit varata Heinolan kaupungin venepaikkoja sekä hallinnoida omia varauksiasi. Voit asioida palvelussa silloin kuin sinulle itsellesi sopii. Venepaikkoja voi selata palvelussa ilman kirjautumista.

Venepaikan varaaminen edellyttää palveluun rekisteröitymistä ja kirjautumista. Uusi käyttäjätunnus luodaan oikeassa yläreunassa olevan ”Kirjaudu sisään” -valinnan kautta tai Omat varauksesi -kohdan alta klikkaamalla Kirjaudu. Käyttäjätunnuksen tekeminen edellyttää tunnistautumista mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla.

Entiset venepaikka-asiakkaat voivat uusia edellisen kauden varauksensa keväisin. Uudelleenvarausaika veneilykauden asiakkaille päättyy 1.4.

Uudet asiakkaat voivat tehdä uusia varauksia 1.2. alkaen.


Suosittelemme varaamista ja maksamista sähköisen varausjärjestelmän kautta. Jos käytössäsi ei ole nettiä tai verkkopankkipalvelua, voit varata ja maksaa venepaikan Heinolan kaupungin asiakaspalvelussa,
Torikatu 8, ma-pe klo 9.00. – 15.00. Laitureiden portin avainten noudosta pyydämme sopimaan erikseen varauspalvelun asiakaspalvelusta puh. 044 797 6100.


Omat varaukseni

Jos sinulla on jo varauksia, näet ne kirjauduttuasi.

Kirjaudu sisään nähdäksesi omat varauksesi ja uusiaksesi niitä.